Web Analytics Made Easy - Statcounter

 یارانه معیشتی بنزین که از آذر دو سال پیش شروع شد در این ماه دو ساله شد و به مرحله بیست و پنجمین رسیده است.

در آبان ۹۸ پس از این که بنزین ۲۰۰ درصد افزایش یافت، مقرر شد منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین به صورت یارانه نقدی پرداخت شود.

دولت قبل نیز براساس چند فاکتور از جمله ارزش ملک مسکونی، ارزش خودرو و میزان حقوق دریافتی یک خانوار حدود ۶۰ میلیون نفر را به عنوان مشمول دریافت یارانه معیشتی بنزین شناسایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نحوه شناسایی مشمولان از سوی دولت حسن روحانی از ابتدا مورد اعتراض کسانی بودند که خودشان را مشمول دریافت این یارانه می‌دانستند. البته به دلیل حجم زیاد اعتراض‌ها وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قول داد که لیست یارانه‌بگیران را هر ماه به روز کند.

در دولت قبلی گزارش دقیقی از لیست به روز رسانی شده منتشر نشد، دولت سیزدهم نیز اطلاعات جدیدی منتشر نکرده است، به نظر می‌رسد تعداد یارانه‌بگیران همان ۶۰ میلیون نفر باشد.

البته تمام این ۶۰ میلیون نفر در لیست دریافت یارانه نقدی ۴۵ هزار تومانی نیز قرار دارند.

در یارانه معیشتی بنزین به هر خانوار مبلغی بین ۵۵ تا ۲۰۵ هزار تومان پرداخت می‌شود، هفت میلیون سرپرست خانوار مرحله دوم وام یک میلیون تومانی کرونا را در پاییز سال گذشته دریافت کرد و رضایت داد که اقساط آن از یارانه معیشتی هر ماه خانوار کسر شود.

طبق اعلام روابط عمومی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، «دوازدهمین قسط» از پرداخت دومین مرحله وام یک میلیون تومانی کرونایی در این ماه، از حساب سرپرستان خانواده‌هایی که این وام را دریافت نموده‌اند، کسر می‌شود.

طبق وعده دولت باید دو یارانه دیگر در این ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شود؛ پرداخت یک یارانه قطعی و دیگری وعده‌ای است که دولت داده. یارانه نقدی ۴۵ هزار تومانی در روز ۲۰ آذر ماه واریز می‌شود و از طرف دیگر دولت وعده داده که کارت اعتباری ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومانی پرداخت می‌کند./ تجارت نیوز

منبع: فردا

کلیدواژه: یارانه معیشتی یارانه معیشتی آذرماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها اطلاعات و پول ۸۰۰ هزار نفر را سرقت کردند

به گزارش تابناک، کلاهبرداران چینی با استفاده از فروشگاه‌های آنلاین جعلی که ادعا می‌کنند محصولات برندهای مشهور را با تخفیف‌های باورنکردنی می‌فروشند، اطلاعات شخصی و مشخصات کارت اعتباری حدود 800 هزار نفر در اروپا و ایالات‌متحده را به سرقت برده‌اند.

براساس تحقیقات مفصل گاردین با همکاری Die Zeit و Le Monde، مجرمان با ایجاد 76 هزار وب‌سایت جعلی یکی از بزرگ‌ترین کلاهبرداری‌ها در نوع خود را رقم زدند. طبق بررسی کارشناسان این عملیات سازماندهی‌شده و از نظر فنی هوشمندانه بوده است. کلاهبرداران ده‌ها هزار فروشگاه اینترنتی جعلی ایجاد کرده‌اند که کالاهای تخفیف‌دار از برندهایی مانند دیور، نایکی، لاکست، هوگو باس، ورساچه، پرادا و بسیاری از برندهای مطرح دیگر ارائه می‌دهند.

این شبکه کلاهبرداران از دامنه‌های منقضی‌شده برای میزبانی فروشگاه‌های جعلی خود استفاده می‌کردند که به گفته کارشناسان می‌تواند به جلوگیری از شناسایی توسط وب‌سایت‌ها یا صاحبان برند کمک کند.

کلاهبرداران چینی و فروشگاه‌های آنلاین جعلی
نسخه‌های انگلیسی این سایت‌های جعلی از چندین زبان اروپایی مانند فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی و ایتالیایی پشتیبانی می‌کنند که برای فریب‌دادن خریداران ناآگاه از اروپا و آمریکا طراحی شده‌اند. اگرچه اکنون تقریباً دوسوم از آن‌ها غیرفعال شده‌‌اند، اما محققان می‌گویند که بیش از 22,500 سایت هنوز در دسترس هستند و همچنان به کلاهبرداری ادامه می‌دهند.

یک شرکت امنیت سایبری آلمانی می‌گوید به‌نظر می‌رسد گروهی از برنامه‌نویسان، سیستمی را ایجاد کرده‌اند که به سرعت سایت‌های جدیدی ایجاد می‌کند تا تعداد بیشتری از افراد را به دام بیندازند. این گروه چینی که محققان آن‌ها را با عنوان «BogusBazaar» می‌شناسند، از زمان راه‌اندازی اولین سایت‌های خود در سال ۲۰۱۵، میلیون‌ها پوند، یورو و دلار از قربانیان خود سرقت کرده‌اند.

تخمین زده می‌شود که حدود 476 هزار نفر جزئیات کارت اعتباری ازجمله شماره امنیتی سه رقمی خود را به اشتراک گذاشته باشند. اما در بسیاری از موارد، کلاهبرداران به دنبال پول قربانیان نبودند. اغلب هنگام پرداخت به مشتریان گفته می‌شد که بانک آن‌ها یا خود وب‌سایت درخواست پرداخت را رد کرده است. بااین‌حال اطلاعات شخصی آن‌ها از جمله نام کامل، آدرس، شماره کارت اعتباری و کد امنیتی سه رقمی همه در دست کلاهبرداران است.

دیگر خبرها

  • چینی‌ها اطلاعات و پول ۸۰۰ هزار نفر را سرقت کردند
  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود